Selecteer een pagina

Referenties

Coachingspraktijk Jeanette
Kan ik je helpen?

Ervaringen over Coachingspraktijk Jeanette

Lieve Jeanette,

Prachtige, krachtige, liefdevolle vrouw! Jij zou de coach voor mij zijn! Jij geeft mij een gevoel van veiligheid & liefde. Je bent eerlijk, direct, oprecht en bijzonder liefdevol! Hopelijk zien wij elkaar nog eens.

Femke, mede-cursist Specialisatie tot Meisjescoach

Jeanette is een lieve warme vrouw bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Wat ze zegt komt recht uit haar hart. Zij heeft mij onder andere geholpen om te gaan met de pubertijd van mijn dochter. Heb van haar geleerd hier op een goede manier mee om te gaan. Dit had dan ook een positief effect in de omgang met mijn dochter!

Ook heeft zij mij heel erg geholpen toen ik voor mijn lymfoedeem compressiekousen moest gaan dragen. Ik vond het echt vreselijk. Iedere dag was voor mij een gevecht ze toch aan te doen. Ik zag ze echt als iets negatiefs. Jeanette heeft mij geleerd op een andere manier naar die kousen te kijken. Zij leerde mij die kousen te zien als iets positiefs want door die kousen kan ik wel gewoon blijven bewegen en lopen en mijn dagelijkse dingen doen. Ik moest ze dus zien als positief en niet als negatief. Dit heeft mij geholpen om te gaan met het dragen van die compressiekousen.

Daniëlle

Ik heb Jeanette leren kennen in een moeilijke periode in haar leven, nl toen er was geconstateerd dat ze borstkanker had. Er is een mooie vriendschap ontstaan waar ik heel dankbaar voor ben. 

Wat mij opviel bij Jeanette en mij erg raakte is dat ze niet de moed heeft laten zakken, ik heb een hele sterke vrouw leren kennen die altijd positief was, eigenlijk precies wist van binnen hoe het zat en wat ze moest doen. Oplossingsgericht, doortastend, daadkrachtig, met een enorme sterke intuïtie waar ze gebruik van maakt. En toch ook kwetsbaar en dat maakt haar zo mooi! 

Ik heb vier pubers in huis en een samengesteld gezin en ook daar is Jeanette een enorme steun voor mij. Waar ik vastloop heeft zij net altijd even een andere kijk op de zaken en weet de juiste vragen aan mij te stellen waardoor ik niet vastloop maar verder kom. Als iemand pubers goed aan voelt en weet wat te doen dan is het Jeanette. Ze weet heel goed te onderscheiden voor mij wat er bij pubergedrag “hoort” en waar ik een grens mag trekken en hoe ik dit aan kan pakken of met ze kan praten. 

Voor mij voelt dit als haar roeping, haar missie, ze is er voor in de wieg gelegd en doet het met een enorme passie, intuïtie vanuit haar hart en hele wezen.

Brit

In moeilijke situaties zie ik vaak niet waar de knelpunten liggen en waar ze vandaan komen. Een gesprek met Jeanette is dikwijls al voldoende. Zij weet precies wat het probleem is en waarmee het opgelost kan worden. Ze geeft mij inzicht, begrip en advies hoe ik er mee om moet gaan. Daardoor kijk ik er anders tegen aan en het lijkt alsof mijn ogen opengaan.

Ik ben blij met de hulp van Jeanette en ik kan haar van harte aanbevelen als coach.

Frederique

Ik vind het soms best lastig grenzen te stellen. Met als gevolg dat ik altijd druk ben met brandjes blussen. Is het ene brandje bijna geblust, laait het andere brandje weer op, dit met name in de omgang met mijn pubers. Ik loop constant achter de feiten aan. Ik weet dan echt niet waar ik moet beginnen en is het een chaos in mijn hoofd. Ik wil bepaalde dingen niet, maar vind het lastig om ze te veranderen. 

Ik ben blij dat Jeanette op mijn pad is gekomen. Door haar opgewekte karakter en positiviteit word ik aangemoedigd de situaties aan te pakken en veranderingen aan te brengen. Fijn iemand te treffen die je niet wijst op alles wat je fout doet, maar wijst op de dingen die je goed doet. Waardoor je ook energie krijgt om een volgend probleem aan te pakken. 

Judith

Toen de kinderen allemaal zo boven de 16, 17 jaar waren, waren we blij dat we hun ‘pubertijd’ zonder al te veel kleerscheuren waren doorgekomen. Dachten wij…. Het liep allemaal net even anders……

Na anderhalf jaar aan rommelen en op eieren lopen, waren we moe, teleurgesteld en was ons huishouden overspannen. Het was niet meer te doen, hoe harder wij werkten hoe meer verzet er leek te komen. Hoe kon dit gebeuren? We kwamen er niet meer uit en kregen ook onderling spanningen……

De schaamte voorbij, raakte ik gelukkig in gesprek met Jeanette Kruysifix. En zij leerde me hoe de breinen van de kinderen nog steeds in ontwikkeling zijn. Dat dat nog wel even duurt ook, en dat ze hun eigen grenzen nog steeds aan het verkennen zijn. Met haar tips en adviezen proberen wij nu slimme oplossingen te vinden, te relativeren en vooral onszelf te ontzorgen, de ‘weerstanden’ niet meer persoonlijk op te vatten. De kinderen in hun waarde te laten en te laten ontwikkelen.

Nelly

Denk je nu, ik wil heel graag dat Jeanette meekijkt in mijn leven!
Bel me dan, dan kunnen we aan de slag.

Mobiel: 06 15 26 83 12

Contact

Telefoon

+(06) 15 26 83 12

Contact

Praktijkadres

Veldewater 26, 2911 PG Nieuwerkerk aan den IJssel
Vanaf juni ook een locatie in Ouddorp (Zuid-Holland)

Kvk nummer 76444058
Rekeningnummer NL 86 ABNA 0830 3896 28

Privacyverklaring