Selecteer een pagina

Over mij

Coachingspraktijk Jeanette
Kan ik je helpen?

Beter omgaan met puberperikelen

“Mammm, je irriteert me”, hoor ik geregeld van mijn dochter van 14. Of: “zeur niet zo” van mijn zoon van 17. “Jaaaaahaaaa”, als antwoord komt ook geregeld voorbij. Dit zijn reacties van mijn pubers op door mij heel normale gestelde vragen. Als ik een kus wil geven word ik weggeduwd. Daar gaat mijn zelfvertrouwen en het idee dat ik best een leuke moeder ben.

En toch vind ik ze zo leuk die pubers. Hoe kan dat?

Tuurlijk ook ik heb momenten dat ik ze wel achter het behang kan plakken, maar daar werken zij niet aan mee. Het moet makkelijker kunnen. Als er problemen zijn of het loopt niet lekker dan ga ik op zoek naar oplossingen. Zo ben ik mij gaan verdiepen in het pubergedrag en het gedrag van mijzelf. Al snel kwam ik erachter dat als ik mij thuis anders opstelde, het gedrag van mijn puber ook veranderde in positieve zin. Dat gun ik jou ook.

Helaas zie ik veel moeders om mij heen ook worstelen met het gedrag van hun puber, het maakt ze onzeker. Er is veel ruzie in huis. Er wordt niet geluisterd, met deuren gesmeten noem maar op. Het geeft hen het gevoel hun kind kwijt te raken, geen grip meer te hebben op het gedrag.

Ik deelde mijn kennis met die moeders en gaf ze tips. Hierop kreeg ik zoveel positieve reacties dat ik daarom mijn praktijk ben gestart. Om jou als moeder de sleutel in handen te geven voor een goed contact met je puber.

Leuk om over mij te weten

» ik ben 44 jaar en woon in Nieuwerkerk aan den IJssel;

» negen jaar geleden ben ik gescheiden, ik bleef achter met mijn twee kinderen van 5 en 8 jaar;

» ik leef nu in een samengesteld gezin met pubers (van 17, 16 en 14 jaar); dat is een uitdaging met zoveel verschillende karakters, omgangsregelingen en niet-bloedbanden bij elkaar;

» ik heb borstkanker overleefd;

» ik kan heel goed luisteren, zo goed zelfs dat ik mijn telefoon niet op mijn nachtkastje kan opladen omdat ik zelfs de oplader hoor. Dat heet hooggevoeligheid smile.

» ik denk ontzettend snel. Daar kun jij je voordeel mee doen, want ook al dwaal jij nog in het duister, ik zie allang jouw weg naar het licht.

» super praktisch ingesteld ben ik. Dankzij mijn jarenlange carrière in het bedrijfsleven weet ik grote, onoverzichtelijke projecten terug te brengen tot de kern. Stap voor stap aanpakken die handel. Dat doe ik ook met jouw vraagstukken. Waarom moeilijk maken als het makkelijk kan?

» tegelijkertijd heb ik een ijzersterke intuïtie. Ik voel al snel of we op het juiste pad zitten of niet. Waar de vraag zit onder de vraag. De gedachte onder de emotie. Supersnel tot de kern. Geen onnodig lange trajecten bij mij dus.

Met liefde ♥ en daadkracht

Klinkt dit alsof ik de juiste persoon ben voor jou?
Neem dan contact met mij op.
Ik zet met liefde en daadkracht al mijn ervaringen en lessen in zodat jij een makkelijker leven tegemoet gaat.

Denk je nu, ik wil heel graag dat Jeanette meekijkt in mijn leven!
Bel me dan, dan kunnen we aan de slag.

Mobiel: 06 15 26 83 12

Contact

Telefoon

+(06) 15 26 83 12

Contact

Praktijkadres

Veldewater 26, 2911 PG Nieuwerkerk aan den IJssel
Vanaf juni ook een locatie in Ouddorp (Zuid-Holland)

Kvk nummer 76444058
Rekeningnummer NL 86 ABNA 0830 3896 28

Privacyverklaring